Program: Luni-Vineri: 08:00 - 18:00; Sambata: 08:00 - 14:00 | Craiova, Strada Unirii nr.58 | Tel. Laborator: 0251 522 909 / Tel. Policlinica : 0251 523 928
   Tot ce trebuie sa stii, intr-o singura analiza! Impreuna avem grija ca amandoi sa fiti bine, inca din prima zi !
   Identificam anomalii genetice
   In timpul sarcinii, o parte din ADN-ul copilului ajunge in circulatia sangvina a mamei. Testul utilizeaza o proba din acest sange in care se identifica ADN-ul copilului, precum si probabilitatea prezentei celor mai frecvente anomalii genetice.
   Determinam sexul fetal acuratete 99%
   Nicio metoda de screening clasic nu poate determina sexul fatului tau inca din saptamana 9 de sarcina. Testul Panorama™ are o sensibilitate de detectie de +99,99% si valori fals pozitive de 0 % pentru sex feminin si masculin.
   Screening non-invaziv sigur si precis
   Testul se efectueaza dintr-o proba de sange recoltat de la mama - in 2 eprubete de 8-10 ml sange. Timp de eliberare rezultat - 10 zile. Panorama™ este un test de screening prenatal non-invaziv (NIPT) cu o rata de detectie de peste 99%.
   Inca din saptamana 9 de sarcina
   Poti face testul rapid si sigur incepand cu saptamana 9 de sarcina. Este singurul test care diferentiază ADN-ul fetal de cel matern prin metoda SNP (single nucleotide polimorfism), validat pentru fractie fetala de 2,8%.
 
   Testul Panorama™detecteaza:

   Sindromul Down
   Copiii cu sindrom Down au trei copii ale cromozomului 21. Acesti copii prezinta dizabilitati mentale si motorii medii spre severe. Au numeroase probleme de sanatate dar prin tratamente sustinute pot atinge 60 de ani. Rata de incidenta 1:700 nasteri.
   Sindromul Edwards
   Copiii cu sindrom Edwards prezinta dizabilitati mentale severe, malformatii cardiace, ale creierului sau rinichilor. Pot avea malformatii fizice. Majoritatea sarcinilor se opresc din evolutie. Rata de incidenta 1:3000 nasteri.
   Sindromul Patau
   Acesti copii prezinta dizabilitati si malformatii severe, pot avea mai multe degete, buza de iepure cu sau fara deschidere. 10% din copii supravietuiesc varstei de 1 an. Majoritatea sarcinilor se opresc din evolutie. Rata de incidenta: 1:5000 nasteri.

Anomalii cromozomi sexuali
Sindrom Turne
Sindrom Klinefelter
Sindrom Triplu X
Sindrom Jacob’s