Laborator 0251.522.909 | Policlinica 0251.523.928 medsancraiova@gmail.com

Test Panorama

Tot ce trebuie sa stii, intr-o singura analiza!
Impreuna avem grija ca amandoi sa fiti bine, inca din prima zi!
Identificam anomalii genetice.
In timpul sarcinii, o parte din ADN-ul copilului ajunge in circulatia sangvina a mamei.
Testul utilizeaza o proba din acest sange in care se identifica ADN-ul copilului, precum si probabilitatea prezentei celor mai frecvente anomalii genetice.
Determinam sexul fetal acuratete 99%.
Nicio metoda de screening clasic nu poate determina sexul fatului tau inca din saptamana 9 de sarcina.
Testul Panorama™ are o sensibilitate de detectie de +99,99% si valori fals pozitive de 0 % pentru sex feminin si masculin.
Screening non-invaziv sigur si precis.
Testul se efectueaza dintr-o proba de sange recoltat de la mama – in 2 eprubete de 8-10 ml sange. Timp de eliberare rezultat – 10 zile. Panorama™ este un test de screening prenatal non-invaziv (NIPT) cu o rata de detectie de peste 99%.
Inca din saptamana 9 de sarcina.
Poti face testul rapid si sigur incepand cu saptamana 9 de sarcina. Este singurul test care diferentiază ADN-ul fetal de cel matern prin metoda SNP (single nucleotide polimorfism), validat pentru fractie fetala de 2,8%.

Testul Panorama detecteaza

N

Sindromul Down

N

Sindromul Edwards

N

Sindromul Patau

N

Anomalii cromozomi sexuali

N

Sindrom Turne

N

Sindrom Klinefelter

N

Sindrom Triplu X

N

Sindrom Jacob's

Sindromul Down

Copiii cu sindrom Down au trei copii ale cromozomului 21. Acesti copii prezinta dizabilitati mentale si motorii medii spre severe. Au numeroase probleme de sanatate dar prin tratamente sustinute pot atinge 60 de ani. Rata de incidenta 1:700 nasteri.

Sindromul Edwards

Copiii cu sindrom Edwards prezinta dizabilitati mentale severe, malformatii cardiace, ale creierului sau rinichilor. Pot avea malformatii fizice. Majoritatea sarcinilor se opresc din evolutie. Rata de incidenta 1:3000 nasteri.

Sindromul Patau

Acesti copii prezinta dizabilitati si malformatii severe, pot avea mai multe degete, buza de iepure cu sau fara deschidere. 10% din copii supravietuiesc varstei de 1 an. Majoritatea sarcinilor se opresc din evolutie. Rata de incidenta: 1:5000 nasteri.

Medsan Craiova

Telefon

Laborator: 0251.522.909
Policlinica: 0251.523.928

Email

medsancraiova@gmail.com

Adresa

Craiova, Str. Unirii nr. 58, jud. Dolj